Arty

Vad är nu detta för sajt?

En helt ny sajt, vad kan nu detta vara? Än så länge ser den ju inte mycket ut för världen, så jag tänkte ge lite exempel på vad man kommer kunna hitta här. Om någon är fundersam menar jag.

Tanken är att sajten ska vara en superhärlig och inspirerande blandning av till exempel:

  • Min blogg. I den kommer jag skriva om min vardag – kanske vad jag hittar på, vad jag skapar (ritar/skriver), vad jag äter, läser, kollar på osv. Så den blir lite som en klassisk blogg. Den som inte är så sugen på de andra bitarna kan förstås välja att följa bara den (och vice versa)!
  • Intervjuer med inspirerande personer. Jag har lagt in några äldre intervjuer men det kommer fyllas på med många fler! Härliga konstnärer, folk som gör broderikonst, folk som gör fina smycken, ritar, skriver, gör street art eller annat härligt. Jag tar gärna emot förslag på personer även om jag redan har ett gäng på gång.

  • Texter om litteratur. Boktips, personliga reflektioner från olika personer om böcker de läst (men inte rena recensioner är tanken, för det finns på så många andra platser) och sånt.
  • Krönikor/funderingar/samhällskritik. Med tiden kommer det dyka upp krönikor, essäer och allt möjligt härligt!
  • Konst och annan kultur. Konstverk, film, teveserier, musik. Texter, inspiration, funderingar eller bara några fina bilder ur en konstbok som jag eller någon annan vill tipsa om.
  • Färgglada arty hem. Jag vill också gärna visa upp kreativa, inspirerande, färgglada hem som inte ser ut som alla andra hem.
  • Gatukonst. 

Hörni, låter det inte superhärligt? Om någon är sugen på att skriva något här får ni gärna mejla förslag till jessicajohansson85@gmail.com. Tonen på sajten är tänkt att vara tillgänglig, personlig och inspirerande men inte banal för den sakens skull!

3 kommentarer

  1. Kommer att bli trevligt, spännande & arty😉🙌🏼, att följa dig! Du verkar vara en så härlig person/ människa! Älsk på dina prints oxå!👌🏼❤️ Kram!

    1. Adressen är jessicaritar.tictail.com. Provade nyss från både dator och mobil och det funkar. Kanske råkade någon bokstav hamna fel eller så? 🙂

Leave a Response