Jessicas blogg

Att komma till skott

När jag hade vanan inne att blogga för egen del så liksom gick det av bara farten. Svisch, svosch. Nu är det en himla startsträcka kan jag säga, det känns som att de första inläggen måste vara så speciella och genomtänkta. Sedan tänkte jag att det bästa kanske är att göra precis tvärtom. Så nu gör jag det. Makes sense, right?

Januari är snart slut, jag har en liten kisse som ligger och sover bredvid mig i soffan och ska strax iväg på naprapattid för mina krämpor. Det är iskallt i Stockholm, jag har börjat med en ny struktur för frilanslivet den här veckan som gör att allt känns mycket lättare och tydligare plötsligt. En del i den grejen – som jag snart ska berätta mer om – är att Så himla arty också får plats tidsmässigt varje vecka. Så att jag tar den på allvar, ser den som en viktig del i frilanslivet. Kul va?

Idag har jag gjort en lång lista med idéer på konstnärer jag vill intervjua, inlägg jag vill skriva och sånt. Och så blir det även lite vanlig blogg, en inblick i min tillvaro, mitt skapande och alla härliga stockholmsutflykter som jag och Jens pysslar med.

Och vips, känns det mycket lättare efter att ha skrivit den här texten. WOW. Så vi lär höras väldigt snart igen. Jag vill t ex berätta om min icke-fiktiva läsutmaning, vad jag har läst i januari, vilka poddar jag älskar mest just nu och om frilanslivet så klart.

Visst följer du min jessicaritar-instagram? Om inte – ba gört!

Leave a Response