Jessicas blogg

Designmarknad och landet för sista gången i år

Puh, det är himla mycket hela tiden. Roligt, men mycket! Jag bloggar ju inte längre om vikt och sånt men vill ändå berätta, även om jag sen inte kommer uppehålla mig vid det så mycket i den här bloggen, idag kör jag igång med att äta nyttigare igen. Jag mår bättre av det och den som är intresserad av att följa den resan får gärna följa mitt matkonto på instagram. Nog om detta! I lördags satt jag på Designmarknad Sthlm, på Nobelberget marknad. Jag älskar verkligen att sitta på marknad med min konst, man får träffa så mycket folk som uppskattar det man gör och får massa beröm hehe, utöver själva sälj-biten förstås. Som ju inte heller är oangenäm.

Vi var på landet i helgen, jag och Jens och hans syster. Så jag åkte till marknaden direkt därifrån i lördags och sen tillbaka dit. Igår läste jag ut Den sårade divan och bläddrade lite i Vortex. En bok som jag har velat läsa i hundra år men som väl inte riktigt motsvarade mina förväntningar, åtminstone inte i början. Men jag ska ha den och läsa lite varje gång vi är på landet!

Åter till marknaden. Bilderna jag tog på mitt bord blev typ lite gröna? Men vi kan låtsas att det är meningen för att sprida lite mystik eller så, haha.

Jag stod bredvid smyckesmärket Pommagratt! Bytte till mig ett fia med knuff-smycke i slutet av dagen pga lite kul och fint.

Många frågade henne nyfiket om dessa diabilds-smycken med illustrationer.

På min andra sida stod en superhärlig kvinna som sålde dessa tavlor hon knåpar ihop av stenar och sånt.

Kunde så klart inte låta bli att köpa en zombiemagnet och skelett-pin vid ett annat bord. Så coola!

The Women creative var på marknaden och fotade och skrev bland annat om mig, så himla fint! Hon beskriver mina teckningar så här:

Fint va! Nu ska jag fortsätta med dagens evighetslånga att göra-lista. Hoppas att ni har haft en fin helg.

Leave a Response