Jessicas blogg

Kommande vecka: Patti, designmarknad, copyjobb

Jag sitter och studerar kalendern lite inför kommande vecka och det ser ut att bli en fullspäckad men också härlig vecka. Jag kommer att under ett antal veckor jobba mer för Sofia inom mitt copyjobb, men det blir superkul. Ungefär så här kommer veckan som börjar i morgon bli som det ser ut:

Måndag: Jag ska få frilansa på Bonnier magazines and brands några fler dagar lite då och då, bland annat måndag förmiddag. Känns så otroligt kul! Sen ska jag kanske luncha med Jens i Liljeholmen, sen jobba lite med copyjobbet på kafé. Och därefter ska jag ha plansmidarmöte med Daniel Juvall, som jag ska ha ett viktigt och bra projekt med på Forsbergs senare i höst. Efter vårt möte blir det ett till möte (mycket möten var det, haha), på Forsbergs denna gång. På kvällen är det ju Patti, mon amour, på Gröna lund. Hoppas att vi orkar gå, det vore så kul! Jag älskar ju Patti Smith.

Tisdag: På tisdag ska jag återigen frilansa på Bonniers halvdag och sen jobba med copyjobbet. Någon promenad vill jag gärna klämma in också och så behöver jag svara på lite distansbrev. Men det blir nog en all work and no play-dag. Helt okej ändå.

Onsdag: På morgonen ska jag träna, sen ska jag och Sofia sitta och jobba tillsammans i Hornstull på förmiddagen. På eftermiddagen ska jag fortsätta att jobba för Sofia, det blir en heldag. På kvällen tänkte jag testa att skriva skönlitterärt för första gången på ca hundra år. Det blir nog bra, man bara gört liksom! Har svårt för det där att man liksom ska plåååga ur sig texterna och det ska vara sån prestationsångest och vånda. Antingen gör man det eller så gör man det inte. Förstår att inte alla tänker så men ibland kan den där våndan nästan bli lite koketterande (om än inte alltid)!

Torsdag: Ännu lite till frilansjobb på Bonniers, copyjobb och någon härlig fika eller promenad tänker jag mig.

Fredag: PT Small group på morgonen, sen copyjobb och annat fix, och sen till Jens mamma ute på landet på Värmdö över helgen.

Lördag: Jag ska sitta på hela lördagen med mina teckningar och prints på Designmarknad Sthlm på Nobelberget så jag tar helt enkelt med mig packningen till landet och åker direkt därifrån och sen direkt tillbaka dit, har insett att det blir smidigast. Så kom gärna till marknaden och babbla med mig och köp något print eller två!

Söndag: Fyra ateljéhus i Gustavsberg har öppna ateljéer, jag hoppas kunna åka dit. På kvällen ska vi hem från landet igen förstås.

Det man missar i sådana här listor är ju alla skratt och känslor och teveserieavsnitt och bokläsar-stunder och inspirerande instagrambilder och intressanta samtal och sånt som ingår i en vardag. Men ändå.

Idag blev det bananpannkaka till lunch – det är så gott! Med turkisk yoghurt och pumpakärnor och bär och krossade hasselnötter. Livets lunch! I kväll ska Jens läsa en dikt på Larrys Corner när John Sinclair uppträder där. Vi har ju sett honom tre dagar i rad med i kväll, haha! I fredags på Rönnells, igår på Kafé 44 och idag på Larrys. Innan ska vi fika hos våra fina vänner vid Zinken. Ska visa lite fler bilder sen tror jag.

Vad ska ni göra i veckan?

Leave a Response