Jessicas blogg

Nu kör vi igen, är ni på?

Ååh vad jag har tänkt mycket på att uppdatera här. Men att tänka på något och att faktiskt göra det är ju som bekant inte samma sak. Jag har ju verkligen en miljon idéer till vad jag vill skriva om och visa upp här. Den här gången beror avbrottet på att jag har varit supersjuk sen förra måndagen. Det har helt enkelt inte funnits någon kraft till mer än det nödvändiga.

Nu börjar jag äntligen må lite bättre. Bara sen vi hördes sist har jag hunnit få massa härlig arty post och så, which I love. Jag har dessutom påbörjat en konstbrevväxling (!) och bytt konst med en person (!). Ska visa upp allt här snart. Åh gud, så mycket som snurrar i mitt huvud. Det är nog ett friskhetstecken tror jag, att jag är på väg tillbaka. Den här veckan, onsdag-lördag så ”bevakar” jag en mathändelse i Stockholm åt min chef i copyjobbet. Jag uppdaterar företagets instagram och insta stories samt blogg under just de här dagarna. Det är roligt och utmanande men hektiskt med allt annat också!

Och så måste jag ju berätta mer om Femart, där jag har fått en av de ledande/övergripande rollerna. Jag ska nog sätta mig och skriva en lista på allt. Har också ett helt gäng intervjuer klara och redo att pytsas ut pö om pö här på sajten. Ja, som ni hör är det himla mycket roligt på gång.

Men just precis nu ska jag sätta mig och läsa lite Thomas Bernhard och kanske dricka en kopp kaffe eller te. Det där med te har jag återupptagit under den här förkylningen, det är ganska mysigt faktiskt. Fast bara svart te, jag gillar när det smakar fruktigt.

Hur har ni det?

1 kommentar

  1. Godmorgon 🙂 Just för stunden. Väldigt lugnt. Mannen sover och jag dricker kaffe. Klockan 8 ringer klockan och sen blir det fullt upp. Pappa fyller 75 och vem fixar en överraskningsfest åt honom???? Jo jag. Så ser min dag ut. 🙂

Leave a Response