Jessicas blogg

Så blir den här veckan

Vet ni var jag har varit från i onsdags och fram till igår? JO I BERLIN! Dvs typ världens mest arty och bästa plats. Vid det här laget har jag så mycket att visa upp här på sajten så att hälften vore nog men en sak i taget. Jag kommer självklart att bjuda på minst ett bildregn från vår resa och tänkte knåpa ihop någon slags Berlin-guide à la Jessica och Jens, haha. Vi har även funderat på hur vi någonsin ska kunna motivera oss att åka någon annanstans än till Berlin när vi väl har råd att resa, men det är faktiskt helt okej att åka till samma stad hela tiden. Så det så! Nu tänkte jag titta lite närmare på den här veckan som är helt full av roliga saker, nästan lite föör mycket och för roliga, men ändå. Kul ju!

Idag: Idag har jag varit och ritat hos min vän Lilian på Kungsholmen, där jag brukar rita ungefär en gång i månaden. Det är så himla kul och man hittar alltid nya saker man aldrig provat förut! Magiskt. Sen jag kom hem har jag bara jobbat med massa olika saker i ett rasande tempo och gått en sväng (tajmade in precis när det regnade men int blir jag bitter för det liksom!). Ska strax laga köttbullar med pressad potatis. Tror inte jag orkar gå på streetdance idag faktiskt, ska även träna klockan sju imorgon bitti och är ganska slut efter resan (vi kom hem igår kväll). Ibland får man lyssna på kroppen osv!

I morgon: I morgon börjar höstens första Forsbergs-projekt för min del, och jag är megapeppad! Projektet pågår den här och nästa vecka och handlar om att eleverna ska bli VÄRLDSFÖRBÄTTRARE som kreatörer, de ska helt enkelt vänja sig vid att tänka normkritiskt, få syn på sina privilegier osv. Jag och designern Daniela Juvall  ska vara lärare för projektet som kommer bli superbra tror jag. På morgonen ska jag styrketräna, sen Forsbergs och sen förhoppningsvis gå på en ritklubb på kvällen om jag inte hinner somna först.

Onsdag: Sjukgymnasten på morgonen, sen Forsbergs fram till lunch. Därefter ska jag äta lunch med Sofia, min chef inom copyjobbet, och så ska vi ha möte och så. På kvällen blir det tidig middag hos min älskade mamma och pappa! <3

Torsdag: Styrketräning på morgonen, sen ska jag gå på någon stabilitetsträning för magen för jag använder tydligen inte mina magmuskler som man ska, haha. Knasigt hur det kan bli. Därefter jobba med copyjobbet och sen bara vara ledig och ta det lugnt.

Fredag: Träning på morgonen, Forsbergs på förmiddagen och sen copyjobb. Kanske middag hos vår vän Ammi i Farsta som vi inte har träffat sen i juni nu, det är nog rekord!

Lördag & söndag: Höstmarknad på Färgfabriken, kom dit vettja! Här är facebookeventet. Jag sitter där med mina teckningar och prints! Marknaden äger rum på härliga Färgfabriken mellan Liljeholmen och Gröndal och pågår 11-17 både lördag och söndag!

Hur har ni det och vad ska ni göra nu i veckan?

3 kommentarer

    1. Det går sådär! Gick upp ganska mycket i somras och kämpar nu med att äta bra och träna igen men har inte gått ner något än. Jag lägger upp ibland på jessicasviktigamal på instagram 🙂

Leave a Response