Jessicas blogg

Så blir mina kommande veckor

Är det en vardags-/livsstilsblogg så är det! Men ni kollar väl själva sajten också? Det har ju dykt upp massa kul där, bland annat min personliga text om kent, fina intervjuer och så. Ok: Mina två kommande veckor kommer, som jag var inne på igår, att bli betydligt mer vardagliga än vad jag har blivit van vid. Jag ska ju nämligen hoppa in och frilansa i två veckor på kontor. Jag har redan börjat fundera på olika presumtiva ”outfits” (det duger ju inte riktigt att komma i sköna vida mjukisbyxor och samma tisha som de senaste tre dagarna, som man emellanåt kan göra på sitt hemmakontor) och matlådor och det ena med det tredje.

Ännu en återanvänd bild, men i morgon måste jag piffa till mig på riktigt, jag kan ju inte direkt hålla fram en selfie på utskrivet papper framför ansiktet.

Dagarna kommer under denna korta period att se ganska likartade ut. Jag går upp, jag åker iväg och jobbar till tre, jag åker hem eller kanske möter Jens vissa dagar för någon liten utflykt i stan. Sådär som vi brukar göra. Vi har pratat om Moderna museet, Färgfabriken, vår favvo-Stadsmissionen vid Odenplan (de har så bra böcker!), lite sådana grejer kanske. Men de flesta dagar kommer jag åka hem och jobba vidare med copyjobbet. De dagar jag inte gör det blir det helt sonika kvällsjobb. Sen hinner man la inte så mycket mer på en dag. Måste ju äta någon slags bra middag också.

På tisdag ska jag och min copyjobbschef Sofia ha en liten mini kick-off inför hösten och äta middag någonstans.

Har för övrigt köpt massa konst och sånt på sistone, prints och fina grejer! Ser fram emot att sätta upp det på väggarna, wiii!

Nästa helg ska vi vara på hos Jens mamma på landet. Där brukar jag mest rita och läsa. Veckan därpå ser likadan ut som den första, och sen återgår jag till den mer drömlivs-aktiga tillvaron. Jag har tänkt att ändå komma iväg och träna och självklart ska jag lägga upp grejer på sajten. Som ni kanske hör blir det ganska full rulle! Tur att jag börjar friskna till.

I morse läste jag ut Usla, elända och arma och igår kväll blev jag äntligen klar med fjärde delen av Elena Ferrante. Som icke-skönlitterär bok har jag nu påbörjat Den sårade divan för typ tredje gången? Tänkte ge den en sista chans. Som skönlitterär bok provläser jag En dåre fri av Beate Grimsrud men fastnar jag inte i den ger jag upp den och gör mig av med den, som alltid. Tjupp tjupp, ba. Kollade på ett avsnitt av Orphan black i morse, har så svårt för sci-fi och fantasy och sånt men just den har jag fastnat i åtminstone litegrann. I morgon får jag lov att vara frisk. Vad läser ni? Vad gör ni?

Leave a Response