Jessicas blogg

Sen sist: Böcker och extremvardag

Min impuls att be om ursäkt för att jag inte har bloggat på flera dagar är väldigt stark, men samtidigt har jag som jag tidigare nämnt haft två extrema veckor! Nu kommer det att lugna ner sig igen och jag kommer ha mer tid och ork att lägga på att göra Så himla arty till en levande och härlig sajt som uppdateras så gott som varje dag. Sen sist har det mest varit vardag med jobb 1 och sen jobb 2 och så. Och lite gråt och mycket skratt och lite träning, som livet är.

Men igår var jag och Jens och såg hippielegenden John Sinclair i ett samtal med Ika Johannesson på vår ca favoritplats i hela Sthlm, Rönnells. Jens spanade även in den extreemt ovanliga boken på bilden ovan och slog till, jag sprättade den idag med den fina papperssprätten som jag fick till skänks av en bekant på Reimersholme en gång. Den hade tillhört hennes farfar som typ varit sjöman eller något lika gammeldags-exotiskt. Använder den oftare än man kanske skulle kunna tro att en samtidsperson använder papperssprättare. Faktiskt.

Den här synen skådade jag i Hornstull i tisdags innan jag skulle träna. Den var liksom för udda för att inte fotografera. Sen  hade jag möte med min copyjobbschef Sofia och sen åt vi middag på Judith & Bertil mittemot gymmet. Jag åt en ganska god caesarsallad.

Artan under ett retro-påslakan idag när jag låg och vilade mitt på blanka dagen.

Finpost som jag hämtade i morse i hällregn efter att ha varit kattvakt hos en liten katt som heter Keso, som jag brukar kattvakta ibland. Det är förresten värt att sortera in i kategorin LIFEHACKS: Att hitta en kattvakt som bor jättenära, så kan man vakta varandras katter när den andra inte är i stan. Jag och denna person hittade varandra i den ganska fantastiska fb-gruppen Kattgäris (var annars, liksom?).

Jens läste poesi igår vid Medis, där ju sittstrejken pågår fortfarande. Han har så himla fina pins! Halsbandet är av Mind the book-Camilla som ju intervjuades här på sajten för några dagar sen. Idag har vi fikat i Aspuddsparken, promenerat, babblat, vilat och i kväll ska vi se John Sinclair ännu en gång. På Kafé 44. I morgon på Larrys. Ja herregud. Och på måndag är det Patti på grönan, hoppas att vi orkar gå på det!

En instastories som aldrig blev av men däremot skärmdumpad. Från en lunch på bonnier tidskrifters takterrass häromdagen. På läsfronten intet nytt btw, jag harvar på med Den sårade divan och så Mina drömmars stad (den sistnämnda som ljudbok). Det har inte funnits tid till något mer riktigt. Och så har jag ett Edward Scissorhands-halsband numera, men det får jag visa en annan dag!

Leave a Response