Om

Vem är Jessica?

Heej, här är jag som driver Så himla arty. Jessica Johansson heter jag. Jag frilansar som copywriter, skribent och konstnär och är bosatt i Stockholm. Jag är även med och driver konstnärskollektivet Femart. En gång i tiden skrev jag en roman, Thrillerliv, som gavs ut på förlag 2013.

Jag älskar färgglada saker, hiphop, text, sociala medier, konst och litteratur. Köp mina prints, originalteckningar, tygkassar och sånt här. Det går också alldeles utmärkt att anlita mig för att rita specialbeställningar, skriva redaktionell text (alltifrån personporträtt till reportage och temasidor), skriva andra grejer eller att skapa innehåll till en blogg eller sociala kanaler. Jag håller även gärna i workshops/kurser i t ex redaktionell text, digital kommunikation eller skrivande/inspiration i största allmänhet. Säg till om du vill ha arbetsprover. Mejla mig på jessicajohansson85@gmail.com vettja!

Vad är Så himla arty?

Så himla arty är en ganska härlig och opretentiös plats om saker som är arty, litterära, inspirerande eller bara allmänt ljuvliga. Det kan handla om alltifrån konst och konsthantverk, till härliga Instagramkonton, färgglada hem och läsvärda böcker. Tanken är att det ska vara en tillgänglig plats för människor som tycker om konst, litteratur, film, teveserier, gatukonst eller andra estetiska/kulturella saker. Tanken är också att inspirera genom att lyfta fram olika kreativa personer och det de gör. Det finns också en blogg här, där jag (Jessica) skriver om min vardag.

Skriva här?

Är du skribent och vill bidra med något härligt? Eftersom ingen tjänar några pengar på sajten ges inget arvode för texter men jag kikar gärna på idéer. Inga rena recensioner förekommer, ej heller akademiska eller alltför snåriga texter. Det finns redan så många bra sådana sajter. Vill du visa ett fint fanzine du har hemma, tipsa om ett gäng härliga konstböcker eller de bästa romanerna du läst på sistone (helst bara kvalitetslitteratur), visa upp ett gäng illustrationer, berätta om din tavelvägg hemma, skriva ett lovebomb-inlägg om din favoritlåt eller bör du kanske bli intervjuad här? Don’t be a stranger, mejladressen finns här ovanför.