Om

Vad är Så himla arty?

Så himla arty är en ganska härlig och opretentiös plats om saker som är arty, litterära, inspirerande eller bara allmänt ljuvliga. Tanken är att det ska vara en tillgänglig plats för människor som tycker om konst, litteratur, film, teveserier, gatukonst eller andra estetiska/kulturella saker. Sajten har startats av Jessica Johansson, som också har en blogg här. I själva bloggen är det dock inte bara arty grejer utan vardag och andra banaliteter. Tanken är nämligen att hela sidan också ska vara ganska maximalistisk och inte så supernischad. Här kan du alltså hitta:

  • Intervjuer med inspirerande konstnärer/kreativa personer
  • Personliga texter om litteratur (på sikt av olika skribenter), konst och andra kulturrelaterade grejer
  • Tips på poddar, färgglada hem, originella instagramkonton osv

Vem är Jessica?

Jessica Johansson är skribent, litteraturvetare, copywriter och allt däremellan. Hennes debutroman Thrillerliv gavs ut på förlag 2013. Hon ritar även teckningar i naiv stil och säljer dem till exempel här. Hon älskar skönlitteratur, Kent, hiphop, poddar och livet i största allmänhet. Hon beundrar Patti Smith och Sara Stridsberg.

Skriva här?

Är du skribent och vill bidra med något härligt? Eftersom ingen tjänar några pengar på sajten ges inget arvode för texter men vi kikar gärna på idéer. Inga rena recensioner förekommer, ej heller akademiska eller alltför snåriga texter. Det finns redan så många bra sådana sajter. Vill du visa ett fint fanzine du har hemma, tipsa om ett gäng härliga konstböcker eller de bästa romanerna du läst på sistone (helst bara kvalitetslitteratur), visa upp ett gäng illustrationer, berätta om din tavelvägg hemma, skriva ett lovebomb-inlägg om din favoritlåt eller bör du kanske bli intervjuad här?

Dra iväg ett mejl till jessicajohansson85@gmail.com så pratar vi vidare därifrån!